Tuesday, December 28, 2010

Terima Tempahan

Assalamualaikum....
Salam Sejahtera dan salam 1 Malaysia
Hari ni belog berbicara mengenai hal lain pulak
tukar angin
nak update pasal Party Harraz gambar belum terima lagik

ni season time aku bersalin tahun lepas
dok pilih-pilih set kelengkapan bayi kat kedai
1 pon xkenan
sume pakai span
risau xtahan
harga mahal pulak tuh
so aku berniat mencari set kelengkapan bayi yang diperbuat dari kain cotton dan kekabu
inilah hasilnya
Berminat????

lepas tuh
dalam pantang pulak,
mesti ramai yang datang nak jengah baby kite kan?
dalam dok pantang mesti xtidor kat bilik
katil letak kat luar
cadar mesti mau cantik
so inilah hasilnya
kain kotton yang 'washable'
bergetah dan senang diuruskan

berminat???

kemudian selepas Haraz da pandai merangkak
tidor da xleh atas katil
takot nanti Haraz merangkak terus ke bawah
langkah keselamatan tidor je atas lantai
cadar mestila yang tidak beropol dan bergetah
inilah hasilnya
berminat???

bile berbicara mengenai cadar dan katil
tidak dilupai bantal
sudah berapa lama tidak membeli bantal baru
bantal yang sedia ada pon da lembik
bole lipat-lipat
so bli bantal baru
kekabu jugak
fuyooo lena tido...
siap beli sarung sekali
best-best
berminat????

Boleh la email saya
jangan malu jangan segan
bubye...

2 comments:

PuaN su SU said...

suzie,,,,suzie diy sendiriyaaa..cantik

suzie kuteri said...

xla kak
lom ader skill halus macm tu lagi